Újabb videó érkezett a CoD4-ből. A katonák spéci tulajdonságai után a spéci fegyverek kerülnek terítékre, az első ilyen pedig a C4 zacsi, amiből a katonánk kettőt kap ha erre akar szakosodni.Elég aljas egy dolog lesz az már biztos.

NVIDIA
Elérhetők az új WHQL Nvidia driverek Windows Vista és XP rendszerekhez. A driver a 162.22 verzószámot viseli. Tovább nem is ragoznám, akinek kell rántsa le innen.


Az E3 után az egyik legnagyobb játékoldal, az IGN és a gametrailers.com közösen megválasztotta a rendezvény szerintük legszebb játékát. Az eredmény sokakat meglepett. Az E3-on begyűjtött információk alapján és tapasztalatok alapján kiválasztották a kiállítás legszebb programját. A dobogó első fokára sokak meglepetésére a Call of Duty 4: Modern Warfare került, amely a nagy esélyes Crisis-t taszította le a trónról. A jelöltek között a Fallout 3, illetve az Assassin's Creed is képviseltette magát, ám a két résztvevős versenyre leszűkült partiban esélytelenek voltak.


PunkBuster Frissítés!

Bizony nem vicc, az Evenbalance tegnap kiadta a PB újabb kliens oldali verzióját CoD és CoD2 játékainkhoz. A kliens immáron átlépte az 1.7-es verzió számot, ami azért fontos, mert már nem fog működni az a trükk, hogy a feladatkezelőben kikapcsoljuk a PnkBstrA és B folyamtokat. Akinek problémája lenne a frissítéssel az szedje le a PBSetup frissítőt (ne a pbwebet) és futtassa.


Ha valakinek problémája van, mert kidobja a PB vagy hasonló, az mindenképp olvassa el a GYIK-ban szereplőket, valamint a fórum PB topikjait és ha utána sem talál semmi használhatót tegye fel a kérdését (részletesen hibaüzenettel). Látatlanban amik szoktak segíteni: tűzfal/antivírus kikapcsolása, gép kitakarítása (vírus, spyware) és a drivereink mindíg legyenek frissek.

                                                             

Pár nappal ezelőtt az Activision tovább szűkítette azoknak a számát akik a Call of Duty 4 bétáját tesztelhetik. Eddig úgyvolt, hogy nagy sajnálatunkra csak Xbox360-on lehet bétázni, örültek is a konzol tulajok, azonban pár napja olyan kijelentést tett az Activision, hogy csak az amerikai konzoltulajdonosok próbálhatják ki a bétát.
A következő ilyen az lesz vajon, hogy csak egy adott városban lakók bétázhatnak? Mindegy, számunkra a lényeg, hogy a béta tesztelése sikeres legyen és boltokban egy bug-októl minnél inkább mentes játékot vehessünk át az ősz folyamán.


Ugyebár nem kell sokat magyarázni, aki HD-ben is szeretné leszedni az fáradjon erre.

Az Activision mindíg szeret csücsülni az infókon, de most ismét elhintésre került pár morzsa. Bár biztosat akkor tudhatunk majd, ha kijött a játék. (A zárójelekben a sajt véleményem van)

 • Az ellenségünk az orosz nacionalista Zakheav, akinek van pár befolyásos ismerőse és a sztálini korszak visszaállításán munkálkodik (nagyon eredeti).
 • Először az orosz honba dobnak le, majd a közel-kelet a cél, ahol helikopterek is lesznek.
 • A játék 60 fps-t fog minimum produkálni, hogy TVn is lehessen szépen tolni.
 • A robbanások kidönthetnek falakat, majd por fog terjengeni (a scriptelt effekteket mindíg szerettem).
 • A fegyvereinkkel járműveket is pusztíthatunk, ha eléggé lesebeztük (szinte már meglepő).
 • Az eldobott gránátokat visszadobhatjuk a feladónak (végre valami érdemleges).
 • Az arzenál részét képezi a könnygáz, füst, stinger és repesz gránát (swat4+cs powa).
 • A fegyverek tulajdonságai a valóságot tükrözik, így a nehezebb fegyverek átviszik a tetőket és falakat (reméljük nem csak ott ahol lukas, vagy scriptelt).
 • A HUD kicsi lesz, hogy jobban lássunk (ez aztán az innováció).
 • Egy feladat több módon is megoldható (persze, más sorrendben is felrobbanthatom a tankokat).
 • Az NPC-k (gépi játékosok) elmagyarázzák a feladatot, megjelölik a célt és útbaigazítást is adnak (biztos nehéz volt összehozni).
Nos a hazai The Modders Team egy újabb móddal jelentkezik nemsoká. Nemis írnám le a részleteket, mert a videóból kiderülnek. Filmet alant megtekinthetitek:CALL OF DUTY 4
Nemrég láthattunk lopakodós részt a Call of Duty 4. részéből. Most egy jóval pörgősebb videó érkezett hozzánk, mely igen szép hosszúra sikeredett 4:49-re. A videót megtekinthetitek alant:A videó HD minőségbe letölthető a lenti linkről:


Ismét egy rövid, de annál látványosabb videót van szerencsém bemutatni nektek. Amit láthatunk nem más mint a választható képességek egyike, a halk lopakodást. Mint látható a videóban, így könnyen meglephetjük ellenfelünk és mienk a pont és a győzelem is akár. Természetesen a videó picivel lejebb megtekinthetitek:

Link: [http://www.gametrailers.com/player/23150.html]


Oldalmenü
Szavazás
Tetszik a megújult weboldalam?
Igen nagyon cool lett!
Szerintem a régi is jó volt!
Elmegy!
Nem tetszik!
Nagyon fos!
Naptár