Avatar od korisnika Fearless Mastermindskinek         Avatar od korisnika Fearless Mastermind
Realistic Scope Mod

Egy egyszerű kis skin, mely a távcsöves puskákon, azaz a snipereken lévő messzelátó kinézetét írja felül egy másik skinre.


Hi-Res Kar98K Skin

Egy nagyon jó kis Kar98k skin, tökéletes a kinézete, sötétebb és egy fokkal jobban ki van dolgozva, mint az eredeti Kar98k. Megéri letölteni.


Sgthaarde's American Skin Pack

Egy igényes CoD2 skinpack, melyben elvileg az uniformisunk a Market Garden hadművelet es a Vietnami egyenruha keverékére hasonlít, mindenesetre szinte teljesen OD-Green egyenruha.

Csomag tartalma:
- új célkereszt a Sprinfieldbe,
- új amerikai kezeslábas
- új Garand skin (arany csillogású fa, matt fekete részekkel)


Russian Skinpack

Egy egész jó kis orosz skin gyűjtemény, mely tartalmaz PPS43-at, PPSh-t, 2 db Mosin Nagant puskát valamint 2 db SVT 40 félautomata puskát. Persze az összes fegyver át van alakítva.


British Skinpack

Ugyanaz, mint az orosz skinpack, csak a brit fegyverek vannak átdolgozva. Fegyverek: Lee-Enfield,Sten, Webley, Bren LMG


American Skinpack

Egy újabb nemzet átdolgozott skinpackje, melyben ezúttal az amerikai fegyverek lettek megmunkálva. Át lett alakítva az M1 Garand, az M1A1 Carbine, a BAR, a Thompson és Springfield külseje valamint a célkereszt.


Cow Skin

Ez a csomag egy tehénskint tartalmaz, ami a tehenek valósághűbbé tételére van kiélezve. Jól jön azoknak a szervereknek, ahol állatbarátok játszanak^^.


Thompson Skin

Ugyan az amerikai csomagban találkozhattok Thompson skinnel, azonban ez egy újabb és kicsivel másabb skin. Próbáljátok ki.


Szinezett Lövedékek

Ezen skin használatával színes golyókat fogunk lőni. Színek: Piros; Narancssárga; Citromsárga; Zöld; Kék; Lila; Rózsaszín; Szürke; Fehér.

modok
Weapons On Back Mod

Ebben a módban a fegyvereket nem a zsebünkből vesszük elő, mint ahogy azt már megszokhattuk, hanem a hátunkon hordhatjuk.


Green Berret's SP Realism Mod

Egy kis singleplayer gameplay mód, megváltoztatja a játék fizikáját, beleértve az automata fegyverek tűzgyorsaságát. Érdemes kipróbálni.


PAM 2.04 CB Hun Edition

Elkészült a CoD-2höz a  PAM 2.04 CB Edition magyar fordítással.  így könnyebben érthető a mód, bár nem hiszem, hogy eddig valami nagy gondot okoztak volna az angol szavak. Megér egy tesztet.


UT Domination 1.0

Egy újabb nagyszerű multiplayer játékmód a CoD2-höz, ami nagyon emlékeztet az UO-s Domination játéktípusra. Az Unreal Tournament Domination játéktípusából kiindulva fejlesztette a módot a készítő, itt-ott kisebb javításokkal, változtatásokkal. A ReadMe fájlban megtekintheted ezeket a változásokat. Domination: Két csapat vesz részt benne. A pályán lévő megjelölt helyek (szobák, termek) birtokbavétele és megtartása a feladat. Amelyik csapat több ilyen helyet birtokol annak gyorsabban nő a pontszáma. A cél, hogy minél gyorsabban elérje a csapat az adott pontszámot.


TMT Uzi Mod

Ez egy egyszerű fegyverátírás. Lényege hogy a kispisztolyok gépfegyverré változnak, a tárban 99 golyó lesz és kb. olyan gyors tüzelés, mint a PPSh-nak.


TMT Bash Mod

Nincs töltény a fegyverekben, se MG42 az ablakokban, csak ütni lehet. A bash szerelmeseinek tökéletes mod, érdemes letölteni és kipróbálni.


Only Pistol Mod 2.1

Ez egy only pistol, azaz csak pisztoly mód. A mód verziószáma 2.1, tehát javított. Telepítése egyszerű, csak másold be az .iwd filet a main mappába. A mód elvileg más módokkal együtt nem megy!!!


Cluster Mod

Ez egy jó kis mód, a szervert jól fel lehet vele dobni. Telepítés: csak rakd be az .iwd file-t a main mappába.
Új cuccok:
- Cookable Grenade (megadott idő múlva robban a gránát)
- 30 golyós Thompson
- Scoped G43 (Távcsöves Gewehr 43)
- Lee-Enfilied az amerikai egységeknek


ZoomInstaGib

M1 Garanddal lehet lőni kék lézerszerűséget, kis funny mód azok számára, akik szeretnék a modern fegyverkezést bevinni a Call of Duty világába.


Quake Headshot Mod 1.1

Bizonyára sokan találkoztatok már ezzel a móddal  különböző szervereken. Kiírja, hogy ki lőtt fejbe és azt is, hogy milyen messziről.


Admin Mod for German Front Mod

Magyar nyelvű RCON tool. Ez a verzió kifejezetten a German Front Modhoz készült. Minden fontos infót megtaláltok a csomagban.


Admin Mod Hun Edition
A sokak által jól ismert és kedvelt Admin Mod magyar változata.

GunNade Mod

Ebben a fun  módban ellenfeleinkre gránátokat lőhetünk a kispisztolyaink segítségével. Remek mód, fel lehet vele dobni a szerver hangulatát.


AWE v3.0 Beta

Sok szerveren találkozhattatok már ezzel a móddal, mely a háború valódi szenvedéseinek bemutatására van kiélezve. A fegyverhangok át lettek alakítva és lehet benne sprintelni.


German Front Mod

Az egyik legszebb és legjobb Call of Duty 2 mód. Remek kasztrendszerek, tökéletes kidolgozottság jellemzi. Bővebben itt olvashatsz róla.


Mercilles Mod 2 v2.0

Az egyik legismertebb mód, főleg azok körében népszerű, akik szeretik a véres játékokat. Ez a mód megpróbálja élethűen tükrözni az igazi szenvedést és az igazi vérontást, ami a második világháborúban mindennapos volt.

segédprogramok
Call of Duty 2 Patch 1.3

A legújabb verziójú patch, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az Interneten keresztül tudjunk játszani.


Call of Duty 2 Cracked 1.3 SP

 Ha a csomagban található exe fájlt bemásoljuk a main mappába, akkor ugyanúgy tudunk Single Playerben játszani, mintha nem lenne fent a patch, de közben online is játszhatunk.


Flashing Name Maker

Ez egy Call of Duty 2 névanimáló program azoknak, akik nem elégedtek meg színes nevükkel, hanem azon felül még annak villogtatásával, és különböző színeffektekkel fel szeretnék dobni.


Call of Duty 2 Mod Tools

Ezen hivatalos program jóvoltából saját pályákat építhetünk és egyedi módokat tervezhetünk illetve kivitelezhetünk, hogy majd megosszuk azokat a nagyvilággal.


Call of Duty 2 Pure 2.0

Megtisztítja a játékunkat a felesleges, esetlegesen a laggoltató fájloktól, így biztosabban és remélhetőleg gyorsabban tudunk majd játszani, csatlakozni.


All Seeing Eye

A legnépszerűbb szerverkereső program, melyen keresztül csatlakozni tudunk a szerverekhez és játszhatunk barátainkkal.


Fraps 2.8.1

Rögzíteni tudod vele játékodat videó formában, hogy később a megmutasd annak, akinek csak akarod. Hasznos kis program, megéri letölteni.


Multi Rcon 3.0

Egy nagyon jó kis magyar nyelvű szerverkezelő program. Roppant egyszerű használni és még szinte helyet se foglal. Mi is ezt használjuk.


PunkBuster frissítő

Bizonyára találkoztatok már a PB hasznos, de néha idegesítő tulajdonságaival. Ha nem tudsz PunkBuster által védett szerveren játszani akkor ezen program segítségével tudod frissíteni elavult PunkBustered.


Seismovision 3.0

Call of Duty játékunk által készített demók lejátszására használható program, mely megkönnyíti felvett fragjeink visszanézését.


TeamSpeak 2 Hun Edition

A legnépszerűbb csevegő program letöltése valamint honosítása. A program használatáról bővebben itt olvashatsz.


Ventrilo 2.3.0

A közismert csevegőprogram, mely a TeamSpeak "hasonmása", lehetővé teszi játék közben a taktikák megbeszélését. Egy fokkal talán jobb, mint a TS, megéri kipróbálni.


X-Fire

Az All Seeing Eye utána a második legismertebb szerverkereső program, mely az All Seeing Eye programmal ellentétben csevegésre is alkalmas.


X-Fire Honosítás

A fent említett szerverkereső magyarosítása, mely megkönnyíti dolgunkat a program használata közben és élvezhetőbbi teszi az X-Fire-t.

Oldalmenü
Szavazás
Tetszik a megújult weboldalam?
Igen nagyon cool lett!
Szerintem a régi is jó volt!
Elmegy!
Nem tetszik!
Nagyon fos!
Naptár